Reidar og Lynn Kvinge

Eidså SDA menighet ønsker med dette velkommen til felleskapshelg hos Jo Grunde og Ragnhild H. Eidså

Vi som stort sett er «spredtboende» trenger å komme sammen av og til for å varme hverandre. En glo som ligger alene vil snart slokne.

Lynn og Reidar Kvinge vil komme og være sammen med oss.

Tanken er å ha noe for store og små med mulighet for overnatting og eventuelt samordna transport for de som har problemer med det. Vi har 14 rom på gården pluss en 16 manns lavvo, som vi låner ut til de som ønsker å være våre gjester, samt tilgang på hytter om det skulle bli for lite. Bruk kontaktskjema nederst og oppgi antall personer og om det er hele eller deler av helga.  Middag og kvelds på Sabbaten blir servert fra vår side.  Brødmat til de andre måltidene tar hver med pluss noe å grille lørdag kveld om noen ønsker det.

kl.18.00 Kalvegalopp.
Kl.19.00 Riding / Stresslessprat for stuegriser.
kl.20.00 Kjøring med hest og vogn.
kl. 21.00 Kveldssang og skumringsfortellinger rundt bål med kanel i svingene. Alternativ v. dårlig vær.
Sabbat
kl. 11.00 Sabbatskole for store og små.
Kl.12.30 Gudstjeneste / Barnegudstjenste.
Kl. 14.30 Middag
Kl. 16.00 Vi møtes i Syvde kirke til Bibellesing m. kommentarer v/ Lynn og Reidar og musikalske godbiter.
kl. 18.00 Kanopadling, rebusløp, dyrestell,- meld interesse til e-post
Kl. 19.00 Kveldsmat (med grilling og bål om været tillater.)
Kl. 21.00 Kveldssang med åndelig påfyll v/Reidar.

Søndag

Kl. 7.30 Fjøsstell for morgenfugler.
kl. 9.00 Guida fjelltur. To alternativer;
– Fra Branndal til Sandvik. Lett tur,- kan forseres med rullestol. Ender på Hakalegarden. Verd et besøk! (http://www.hakalle.no/hakallegarden/)
– Topptur til en av perlene i Vanylven. Her kommer fjellsko til nytte, men alle med normal kondisjon kan greie dette.